Hamamatsu Photonics Belgium

Hamamatsu Photonics Belgium

Over ons

Onze missie is om de maatschappij te helpen door technologieën te ontwikkelen die verschillende soorten licht vastleggen, meten en genereren.
Daarom herinvesteren we minstens 9% van onze jaarlijkse omzet in onderzoek en ontwikkeling – om de nieuwste kwaliteit te behouden bij 90 soorten beeldsensoren, lichtbronnen, componenten en systemen met mogelijkheden die variëren van röntgenstralen tot infrarood.

Hier is een bereik van onze producten;
Sensoren en stralers voor zichtbaar en onzichtbaar licht:
Wij zijn een van de weinige bedrijven in de wereld die een breed scala van beide lichtsensoren, zoals fotomultiplierbuizen en fotodiodes, en lichtbronnen zoals lasers, LED’s en meetlampen ontwikkelt.
De componenten die we produceren meten en genereren niet alleen zichtbaar licht, maar ook ultralaag, ultraviolet, infrarood en röntgenlicht.

Componenten, modules en systemen:
Onze lichtsensor en lichtbroncomponenten zijn ook beschikbaar als modules en eenheden met speciale circuits. Deze apparaten kunnen worden ingebouwd in systemen die we ontwikkelen, zoals optische meetsystemen, beeldvormingssystemen en beeldanalysesystemen.
Deze producten worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, variërend van alledaagse technologie zoals smartphones tot meetinstrumenten die baanbrekend academisch onderzoek ondersteunen.

Zelfs de gezondste persoon is vatbaar voor het risico van toekomstige ziekten, daarom is vroege diagnose erg belangrijk. Hamamatsu Photonics produceert hoogwaardige apparaten die zijn geoptimaliseerd voor medisch gebruik, zoals positron emissie tomografie (PET), mammografie en röntgen CT. Overal ter wereld spelen onze apparaten een belangrijke rol bij medische onderzoeken door ziekten zoals kanker in hun vroege stadia te detecteren.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht