DPTechnics
DPTechnics

DPTechnics

Over ons

Bij DPTechnics hebben we de expertise om deze nieuwe generatie producten te ontwikkelen en produceren van a tot z. We hebben in house experts op vlak van hardware, software en industrieel ontwerp. Idieeën omzetten in producten voor de KMO en multinational is waar we goed in zijn.

Nieuws

Vacatures

Full Stack React + Golang developer

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Full-stack ontwikkelaar om ons team te versterken! Als Full-stack ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van gebruikersinterfaces in React en het schrijven van cloud backends in GoLang.

Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met React en hebt een passie voor het creëren van verbluffende gebruikersinterfaces die niet alleen mooi zijn, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je hebt ook ervaring met het ontwikkelen van cloud backends in GoLang en kent de ins en outs van het schrijven van robuuste en schaalbare systemen.

Als Full-stack ontwikkelaar bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat werkt aan cutting-edge projecten in diverse industrieën, van slimme verlichting tot internet-geconnecteerde paarden. Je zult werken met de nieuwste technologieën en tools om geweldige producten te ontwikkelen die de wereld veranderen en die wereldwijd worden uitgerold.

View Jobs Ads »

Embedded C/C++ ontwikkelaar

Ben jij een getalenteerde Embedded C/C++ ontwikkelaar met een passie voor elektronica? Zo ja, dan hebben wij een uitdagende functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een ervaren ontwikkelaar om ons team te versterken en onze innovatieve projecten naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen?

– Het ontwikkelen van embedded software in C/C++.
– Het werken in multidisciplinaire teams met hardware en software engineers.
– ESP32-S3, 5G, Linux, OpenWRT, netwerk protocollen, …

Wat zoeken wij?

– Minimaal een bachelordiploma
– Minimaal 3 jaar ervaring met embedded software in C/C++.
– Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
– Creativiteit, probleemoplossend vermogen en een passie voor technologie.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende functie in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Een marktconform salaris met leuke bedrijfswagen. Mogelijkheden om dynamisch je werktijd- en locatie in te delen zoals jij dat wenst.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht