De Backer Welding en IJsfabriek Strombeek nv
De Backer Welding en IJsfabriek Strombeek nv

De Backer Welding en IJsfabriek Strombeek nv

Over ons

IJsfabriek Strombeek produceert en levert al 120 jaar gassen en gasmengsels voor diverse toepassingen en industrieën. Als enige 100% Belgische leverancier zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de gasmarkt. Naast de kwalitatieve producten beschikken we over een gekwalificeerd engineering team dat u graag bijstaat bij uw project op maat. Onze ervaring en technische knowhow stellen ons in staat om oplossingen op maat te creëren in verschillende domeinen en markten. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen? Let’s talk!

Belgian Welding Tables of kortweg BWT is een Belgisch familiebedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatieve lastafels. Mede door zijn 25-jarige ervaring in de lassector zag de zaakvoerder van BWT dat er nood was aan een degelijke, maar vooral een betaalbare lastafel die aangepast kan worden aan de wensen van de klant. Naast het standaardgamma van lastafels is er ook een aanbod van op maat gemaakte lastafels. Zowel de lastafels als de toebehoren zijn voor 98% Belgisch. Hierdoor zijn ze minder afhankelijk van externe leveranciers waardoor de productietijd vermindert en de prijs laag kan gehouden worden. In onderling overleg met hun dealernetwerk levert BWT de lastafels bij de eindklant. Dit om eventuele vervoersschade uit te sluiten en te kunnen antwoorden op vragen van de eindklant.

Nieuws

Vacatures

Projectingenieur elektromechanica

Als projectingenieur chemie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe investeringsprojecten, het verbeteren van bestaande installaties voor de verschillende afdelingen op onze site. Je komt terecht in een klein, technisch sterk team. Je tekent, berekent, ontwerpt en stuurt techniekers van de binnen- en buitendienst aan. We gaan voor een hands on- aanpak, waardoor je de impact van je eigen werk meteen ervaart. Je goed contact met je collega’s en de korte contactlijnen maken overleg eenvoudig en interactie snel. En jij? Jij bent een krak in chemische processen en installaties en voelt je thuis in een productieomgeving. Schoolverlater? Onze ervaren collega’s nemen jou mee op sleeptouw.

We bieden een familiale werkomgeving in een stabiele sector waar je jezelf kan ontplooien. Een vast contract van onbepaalde duur, een marktconform loon o.b.v. ervaring, laptop & smartphone, bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, fietsleasing- en vergoeding.

View Jobs Ads »

Vrachtwagenbestuurder CE

Verzeker jij je lading volgens de regels van de kunst? Heb je affiniteit met ADR-goederen? Dan ben je in je element bij ons.

Als gasleverancier bedienen we tal van sectoren. Jouw dag start om 06.00 uur en je rit ziet er iedere dag anders uit. Je bedient ± 8-10 klanten per dag en bent iedere dag op tijd thuis. Verder rijd je enkel nationaal transport van maandag tot vrijdag. Je bent de fysieke schakel tussen de klanten en onze organisatie.

En jij? Jij hebt er zin in, bent in het bezit van een rijbewijs CE en code 95. Je bent voorzichtig, flexibel en kan in overleg met planner problemen ad hoc oplossen.

Wat bieden we jou?
Een familiale werkomgeving in een stabiele sector en opleiding on the job. Een collegiale sfeer met korte contactlijnen tussen de verschillende diensten. Een vast contract van onbepaalde duur, marktconform loon o.b.v. ervaring, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, fietsleasing- en vergoeding. Makkelijke bereikbaarheid in een filevrije omgeving.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht