CWS workwear
CWS workwear

CWS Workwear

Over ons

Werkkledij van CWS
Alles onder 1 dak : de best mogelijke bescherming, de best mogelijke kleding, de best mogelijke service.

Wij doen het werk voor je

Kleding kiezen voor je medewerkers, wassen, repareren, vervangen. Je kan dit natuurlijk allemaal zelf doen. Maar er is ook een makkelijkere manier: met onze flexibele en professionele service. Het begint met een persoonlijk advies. Bij jou op locatie of via een videogesprek kiezen we samen de juiste werkkleding. Of het nu gaat om slijtvaste werkkledij, beschermde kledij… voor elke branche en behoefte hebben wij de juiste collectie.

Ons handelsmerk? Comfortabele en duurzame kleding

Bij de productie van onze collecties zetten wij in op de hoogste en duurzame kwaliteit, wij willen tenslotte dat iedereen lang plezier heeft van de kleding en dat medewerkers zich er prettig in voelen. Is de juiste werkkledij gevonden, dan hoef je nergens meer naar om te kijken. Wij regelen het voor jou: onderhoud, kwaliteitscontroles, vakkundige herstellingen en het vervangen van kapotte kleding. Zo hebben je medewerkers altijd schone en gebruiksklare kledij in de kastruimte. We zijn zo flexibel als jij wilt en bieden altijd ‘service op maat’ aan.

Duurzaam en eerlijk

Ook goed om te weten: het beschermen van ons milieu is belangrijk voor ons. Daarom staat duurzaamheid bij ons centraal. En dat begint niet alleen bij onze service.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht