Bus Industrial Tools

Bus Industrial Tools

Over ons

𝐁𝐮𝐬 𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐓𝐨𝐨𝐥𝐬 is dé technische groothandel in industriële gereedschappen en machines voor de on/offshore metaalindustrie. Bus is totaalleverancier van efficiënte oplossingen in de techniek. Met de overname van Euroweld, partner in de verkoop en verhuur van lasapparatuur, kan Bus zich een echte las- en snijspecialist noemen. De nieuwste ontwikkelingen van machines en gereedschappen worden op de voet gevolgd.

Mede dankzij jarenlange samenwerkingen met een aantal gerenommeerde merken als; Kemppi lasapparatuur, Binzel lastoebehoren, Voestalpine Böhler Welding lastoevoegmaterialen, NST lastoevoegmaterialen, Harris autogene producten, Kemper lasrookafzuiging, HBS Studwelding, Demmeler 3D opspantafels, Hypertherm plasmasnij apparatuur, Polysoude orbitaal- en oplasmachines, Max Photonics hand laserlasmachines, TECMEN lashelmen, PROTEM pipe beveling machines en MTL aluminium lasdraad heeft de las- en snijtechniek zich ontwikkeld tot een onderscheidende factor van Bus. Naast verkoop ontzorgen wij ook in onderhoud, reparatie, keuring, certificering, installatie, validatie van lasmachines en advies over het lasproces.

Bus is een traditioneel familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Vanaf de oprichting in 1957 door Schelte Bus senior, is het bedrijf in 65 jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 250 medewerkers, 10 vestigingen in Nederland, en één in Groot-Brittannië. Bus is zich ervan bewust dat ieder probleem een maatwerk aanpak vereist, en vraagt om nuchter ondernemerschap, vakinhoudelijke kennis, flexibiliteit en wederzijds vertrouwen. Dit kenmerkt ons dagelijks denken en doen.

Onze diensten:

𝐕𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩
Totaalleverancier van gereedschappen en machines voor de on/offshore metaal- en industriesector. Wij hebben het juiste materiaal voor elke klus. Van handgereedschappen tot hef- en hijsmateriaal, pneumatische en hydraulische gereedschappen en las- en snijapparatuur.

𝐕𝐞𝐫𝐡𝐮𝐮𝐫
U kunt bij ons ook terecht voor de huur van specialistische gereedschappen en machines. Van een kruiwagen tot een volledig ingerichte container. Bus beschikt over een groot verhuurassortiment met geteste, betrouwbare en veilige apparatuur.

𝐁𝐞𝐡𝐞𝐞𝐫
Bus kan het gehele beheer van uw magazijn uit handen nemen. Al uw machines en gereedschappen worden onderhouden, gekalibreerd en gecertificeerd. Wij verzorgen de uitgifte en inname van de tools, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Tevens levert het een grote kostenbesparing op.

𝐌𝐚𝐠𝐚𝐳𝐢𝐣𝐧𝐨𝐩𝐥𝐨𝐬𝐬𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧
Werkt uw magazijn niet efficiënt of is het niet ideaal ingericht? Wij kunnen u met onze ervaring verder helpen. Met onze Smart Inventory Solutions bieden wij voor elke organisatie een passende oplossing. Van een nieuwe ingericht magazijn tot de ‘Vendor Managend Inventory’ oplossingen zoals de Vending Machines. Automatiseer de processen en bespaar kosten.

𝐎𝐧𝐝𝐞𝐫𝐡𝐨𝐮𝐝 𝐞𝐧 𝐤𝐞𝐮𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧
Bij Bus houdt het niet op met de levering van een machine of apparaat. Vanuit onze Service Centers of op locatie staan gecertificeerde monteurs voor u klaar voor installatie, instructie, onderhoud, reparatie, jaarlijkse (NEN3140) keuring en certificering.

𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐨𝐩𝐥𝐨𝐬𝐬𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧
Richt de werkprocessen efficiënter in met onze digitale oplossingen. Maak gebruik van onze E-procurement oplossing om het inkoopproces te standaardiseren, koppel uw eigen ERP-systeem via EDI integratie, of stel gemakkelijk orders samen met ‘Open Catalog Interface’.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht