BUN Engineering

BUN Engineering

Over ons

Gepassioneerd door hoge-precisiemachines, heeft ons team sinds 1996 en strategische en leidende plaats ingenomen op het gebied van lang en kort draaien, als vertegenwoordiger van het Japans machinemerk CITIZEN. Kort daarna was het BIGLIA, een toonaangevende fabrikant van CNC-machines, die hun vertrouwen in ons stelde. Sinds enkele jaren door de overname van Miyano door Citizen vertegenwoordigen wij deze zeer hoog precisie, stabiele Miyano machines.
Als importeur en reparateur van CNC-machines voor de BENELUX zijn we voor onze klanten de onmisbare partner geworden voor al hun projecten op het gebied van draaien ongeacht de sector. In de loop der jaren heeft ons team van specialisten kennis en vaardigheden ontwikkeld die ze hebben kunnen delen met hun huidige klanten kring.
Om de verzoeken van onze klanten te beantwoorden, heeft Bun Engineering haar expertisegebied uitgebreid naar de freessector met merken als Akira Seiki, Huron en Fagima.

Nieuws

Vacatures

CNC Technieker

Bun Engineering is op zoek naar onderhoudsmonteurs voor numeriek bestuurde werktuigmachines. Bent u geïnteresseerd in de functie of kent u iemand die dit zou kunnen zijn, neem dan contact met ons op.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht