Uitgeverij NHU

Uitgeverij NHU

Over ons

Het mediamerk e-totaal is hét technische nieuwsplatform voor technici en engineers.

e-totaal richt zich op een onafhankelijke manier op de volle breedte van de vakgebieden elektronica, elektrotechniek, industriële automatisering en energietechniek. Uiteraard zonder de inhoudelijkheid uit het oog te verliezen.

Centraal staan nieuwe producten, innovaties, nieuwe technieken, applicaties, bedrijfsnieuws en marktontwikkelingen. e-totaal zoekt, bewerkt, bundelt en ontsluit deze relevante informatie en maakt het zo via onze verschillende mediavormen toegankelijk voor duizenden technici en engineers. Zo wordt e-totaal geraadpleegd voor de aanschaf van producten, om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties en het vinden van oplossingen. ‘Hoe werkt het en hoe haalt de lezer hier voordeel uit?

Ook vindt u er video’s, vacatures, columns/opinies en thema dossiers.

e-totaal is onafhankelijk in haar informatieverstrekking en heeft altijd de engineer voor ogen als doel voor haar berichtgeving. Geschreven door en voor technici, mensen die weten waar ze het over hebben en dagelijks de sector spreken, brengt e-totaal de informatie in het hart van de techniek.

Het e-totaal platform deelt kennis en informatie met engineering professionals en brengt kopers en leveranciers samen.

Het mediamerk e-totaal bedient maandelijks ruim 50,000 engineering professionals in Nederland en België via:

– het Magazine, beschikbaar in print en digitaal
– de wekelijkse nieuwsbrief
– de website etotaal.nl
– Linkedin

Met regelmaat posten we op LinkedIn actuele ontwikkelingen, nieuwe producten, inspirerende praktijkvoorbeelden of handige tools.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht