Be future proof, be there!

Bent u voortdurend op zoek naar manieren om uw producten verder te ontwikkelen? Dan kan Advanced Engineering op 24 & 25 mei 2023 in Antwerp Expo niet ontbreken in uw agenda.

De scope van dit beursevent? Elke fase van het productontwikkelingsproces, voor elke sector van de Benelux maakindustrie. U ontmoet meer dan 100 exposanten die u helpen vanaf het design, engineering en de prototyping van uw product tot het kiezen van de juiste componenten en elektronica

5G AS THE NEXUS OF NEW VALUE

11/05

SIM MATERIALS FORUM – 4 STREAMS

11/05

AI IN DE MAAKINDUSTRIE IN VLAANDEREN

11/05

The event for innovative product development

24 – 25 mei 2023
Antwerp Expo

Onze Sprekers

Advanced Engineering is dé plek om up-to-date te blijven en te netwerken tussen de beau monde van de innovatieve productontwikkeling. Enkele van onze gerenommeerde sprekers:

1
exposanten
1
sprekers

In de Belgische maakindustrie gaat het snel. Nog voor de markt een nood blootlegt, zijn nagelnieuwe ontwikkelingen alweer ingeburgerd. Waarop moet je inzetten? Welke innovaties zijn blijvend?

De antwoorden krijg je op Advanced Engineering in een vernieuwd Antwerp Expo op 11 en 12 mei 2022. U komt er exact te weten op welke kar u moet springen, welke trends er op til zijn en hoe de meest actuele vraagstukken rond productontwikkeling worden beantwoord. Ook jouw producten future proof houden? Mis dit inspirerende & verbindende event niet!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Scope: Het volledige productontwikkelingstraject

Vernieuwing manifesteert zich op elk niveau van productontwikkeling: van vraag, idee en concept, over design, materiaalkeuze en prototyping, tot testing, high-end elektronica en connectiviteit.
Meer nog: innovaties werken sectoroverschrijdend. Alle mogelijke productieprocessen beïnvloeden elkaar en leggen zo de lat steeds hoger. 120 aanwezige exposanten/experts helpen u graag met uw vraagstukken.

Design

Materials

Electronics

Ervaren, leren, inspireren

In een tijd waarin VR en AR steeds verder gaan, cities almaar smarter worden en slimme producten ons volop ontzorgen, heb je een sterk klankbord nodig. Ons programma is precies daarop bedacht.

Voor afwezigen wordt ongelijk wellicht het laatste van hun zorgen: deze trein wil je gewoonweg niet missen!

Onze strategische partners: