The event for innovative product development

15 – 16 mei 2024 / Antwerp Expo
1
inspiration sessions
1
Exposanten
1
Sprekers

15 & 16 mei 2024 in Antwerp Expo

Bent u voortdurend op zoek naar manieren om uw producten verder te ontwikkelen? Dan kan Advanced Engineering op 15 & 16 mei 2024 in Antwerp Expo niet ontbreken in uw agenda.

De scope van dit beursevent? Elke fase van het productontwikkeling-sproces, voor elke sector van de Benelux maakindustrie. U ontmoet meer dan 100 exposanten die u helpen vanaf het design, engineering en de prototyping van uw product tot het kiezen van de juiste componenten en elektronica.

lp_content_1
lp_content_2

Get ready to be inspired

De innovaties op de beurs werken over grenzen heen, ontmoet en leer van uw collega’s vanuit de machinebouw, elektronica, medical devices, automotive, airspace, bouwmaterialen, onderzoek, …, kortom, de volledige maakindustrie.

Op dit tweedaags beursevent vindt u alles wat u nodig heeft om uw producten naar het volgende niveau te tillen.

Een greep uit het programma:

Inge Neven

Duurzaam beheer van materialen, op weg naar de circulaire economie

Xavier de Kestelier

 

Adventures of an Interplanetary Architect

Mathias Vergauwen

 

The power of AI to accelerate sustainability solutions

Manfred van Vlierbergen

ArcelorMittal Belgium, hart van de circulaire economie

Experience zones

Beleef technologie in de high tech demozones op de beursvloer

  • VR/AR zone van XR Valley met demo’s, partners, content
  • AI-Hub van The Beacon met een AI-game van Technopolis, content met o.a. het Vlaams AI Onderzoeksprogramma en partners
  • Ontdek de meest innovatieve designs en ontdek wat een design agency voor jou kan betekenen

Programma

Ontdek de toekomst van engineering en neem deel aan de inspiratiesessies en in-depth sessies tijdens Advanced engineering. Bereid je voor op een unieke ervaring waar kennisdeling en netwerken samenkomen.

5de editie naast Advanced Manufacturing​

Op 15 & 16 mei vindt de 5de jubileumeditie plaats in een volle Antwerp Expo met naast hét event voor innovatieve productontwikkeling ook Welding Week – Subcontracting & Metal.

Naast product engineers, R&D-teams, product designers & innovation managers komen zo ook lasprofessionals, metaalbewerkende professionals en aankopers naar de beurs.

Zowel de productontwikkeling community als de metaalsector zullen samenkomen. Hierdoor vormt Antwerp Expo het decor van de grootste Belgische beurs in de maakindustrie met meer dan 250 exposanten.

Exposanten & Producten

De scope van dit beursevent? Elke fase van het productontwikkelingsproces, voor elke sector van de Benelux maakindustrie. U ontmoet meer dan 100 exposanten die u helpen vanaf het designengineering en de prototyping van uw product tot het kiezen van de juiste componenten en elektronica