TUNS-serie van Cosel
Telerex nv

TUNS-serie van Cosel

De vermogens variëren van 50 tot 1200W en de 700W heeft bijvoorbeeld de afmetingen van een smartphone

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deze TUNS-voedingen hebben een ingangsbereik van 85 tot 264VAC, hierdoor kunnen ze wereldwijd ingezet worden. Ook beschikken de voedingen over een ingebouwd actief PFC-circuit, waardoor een arbeidsfactor van nagenoeg 1 gehaald wordt.

Het feit dat ze een hoge piekstroom aankunnen, kan zeer interessant zijn voor toepassingen die kortstondig een groter vermogen vragen, maar waar het voor een zwaardere voeding aan ruimte ontbreekt. Verder is er de mogelijkheid tot parallelschakeling en is er een remote on/off voorzien voor het beperken van het stand by vermogen. De uitgangsspanning is regelbaar en een remote sense is voorzien.

De standaard TUNS-serie vraagt een aantal externe componenten met als voordeel dat men zélf de controle heeft over een aantal parameters. Zo kan men bijvoorbeeld door de juiste condensator te plaatsen, de hold up tijd verlengen indien gewenst. De waarden van deze externe componenten worden netjes aangegeven in een application note. Wenst men een oplossing die direct toepasbaar is en waarbij deze externe componenten reeds voorzien zijn? Dan zal men moeten kiezen voor de TUNS/SN-serie. Van deze serie zijn de types: 50W en 100W reeds verkrijgbaar.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht