Standaard heatsinks van Meccal
Telerex nv

Standaard heatsinks van Meccal

Door de nauwe samenwerking van Telerex en MeccAl hebben we honderden standaard extrusieprofielen ter beschikking, dit in breedtes van 15 tot en met 400mm. Dankzij ons uitgebreid en hoog technologisch CNC-machinepark kunnen we aan nagenoeg elke heatsink

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Door de nauwe samenwerking van Telerex en MeccAl hebben we honderden standaard extrusieprofielen ter beschikking, dit in breedtes van 15 tot en met 400mm.

Dankzij ons uitgebreid en hoog technologisch CNC-machinepark kunnen we aan nagenoeg elke heatsink vraag en/of modificatie voldoen. Tevens kan Telerex u ook van de juiste TIM’s (Thermal Interface Materialen) en clip-technologieën voor uw productie efficiëntie voorzien.

Daarnaast zijn we in het bezit van diverse hoog technologische productie technieken als TIG+MIG lassen en FSW. Hierdoor zijn we dus in staat om meerdere heatsinks naadloos aan elkaar te zetten, dit tot standaard breedtes van 900mm. Koeltunnel profielen zijn ook ter beschikking en kunnen eveneens van fans en andere onderdelen als sub-assembly worden voorzien. Verder zijn brazen, bounden, anodiseren en dergelijke ook dagdagelijkse processen.

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com

Contactinformatie

Stuur ons een bericht