De modulaire AME-reeks van Cosel
Telerex nv

De modulaire AME-reeks van Cosel

De AME-reeks van Cosel betreft modulaire voedingen van 400 en 600W (met 4 slots) alsook van 800 en 1200W (met 6 slots). De voedingen zijn zowel geschikt voor industriële toepassingen (EN/UL62368-1) als voor medische toepassingen (EN60601-1 / 2*MOPP).

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De lekstroom is kleiner dan 0,5mA en optioneel zelfs kleiner dan 0,15mA. Daarnaast zijn de uitgangsspanningen beperkt regelbaar met een potentiometer en regelbaar tot 0VDC met een extern signaal. De uitgangen kunnen afzonderlijk remote on/off geschakeld worden met een extern signaal of met de 5VDC AUX. Bovendien kunnen de uitgangen ook gezamenlijk geschakeld worden met de Global Inhibit. Tot slot kunnen de uitgangen met remote sense exact ingesteld worden.

AME serie Cosel

Deze serie werkt met een intelligente fan met variabel toerental afhankelijk van de belasting en de temperatuur. Eventueel kan diens draairichting omgekeerd worden. De serie is uitgerust met OCP, OTP en OVP (Over Current Protection/ Over Temperature Protection en Over Voltage Protection). Tevens zijn er alarmsignalen voorzien die de status van in-en uitgang monitoren en er is de mogelijkheid tot digitale communicatie (via UART of PM-Bus).

Deze modulaire voedingen zijn uiterst compact en niet hoger dan 1U. De gelijkaardige modules kunnen in serie of parallel geschakeld worden en bieden een garantie van 5 jaar.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht