Boekholt neemt deel aan gloednieuw Advanced Engineering event

Beschrijving

Boekholt Transmissions exposeert 16 en 17 mei op het Advanced Engineering event. Het bekende internationale event komt voor de eerste keer naar België en zal plaatsvinden in Flanders Expo Gent. Boekholt Transmission is dé aandrijftechniek specialist die producten klaarmaakt voor de toekomst.

In de Boekholt stand wordt onder meer een deel van het leveringsprogramma getoond. Motoren, frequentieregelaars, tandwielkasten, besturingen, spindels, actuators, koppelingen en aandrijfcomponenten staan opgesteld op de presentatietafel. Het Boekholt productprogramma heeft een groot merkaanbod, met gerenommeerde fabrikanten zoals Bonfiglioli, Trasmital, en AEG-Lafert.

Boekholt Transmissions is uw strategische aandrijftechniek partner. Maatoplossingen worden bedacht, geëngineerd en geproduceerd. De bekwame vakspecialisten realiseren graag de aandrijfoplossing volgens uw klantwens, met het oog op toekomst. De service stopt niet als de aandrijvingen geleverd zijn. Voor de aftersales services kunt bij onze service en revisielocaties terecht.

Boekholt Transmissions nodigt u uit voor het nieuwe Advanced Engineering event. Tijdens de beurs in Gent staan de Boekholt Transmissions specialisten u graag te woord. Laat u inspireren door de beurspresentatie en ontdek de techniek van morgen.

Scroll naar top