Boekholt België gaat op in ELSTO

Beschrijving

Na meer dan 110 jaar wordt de naam Boekholt echt geschiedenis. Voor klanten zal er niets veranderen, omdat achter de schermen de integratie met ELSTO al veel langer aan de gang is. Door als eenheid naar buiten te treden kan ELSTO ook in België bekendheid opbouwen. ELSTO is tenslotte een internationaal georiënteerd aandrijfhuis.

Boekholt Transmissions maakt al sinds de negentiger jaren deel uit van de Stokvis Group. Begonnen als fabrikant van lederen drijfriemen en uitgegroeid tot een gewaardeerde speler in de aandrijftechniek. De meeste vestigingen zijn inmiddels omgedoopt naar ELSTO. Alleen in België bleef de naam vanwege de naamsbekendheid lang in gebruik, ondanks de volledige integratie van de activiteiten in de ELSTO bedrijfsvoering.

Nu sluit het Boekholt hoofdstuk ook in het Belgische Wommelgem. Vaste klanten zullen, afgezien van de naamswijziging zelf, er niets van merken. Het assortiment en de diensten zullen hetzelfde blijven. Met ELSTO wordt de langdurige Boekholt aandrijftraditie krachtig voortgezet. Enerzijds als aandrijf- en besturingsspecialist voor standaard oplossingen uit eigen voorraad. Anderzijds als bedenker en fabrikant van specialistische aandrijf- en besturingsoplossingen.

De naamswijziging zorgt er voor dat ELSTO beter zichtbaar wordt in de gehele Benelux. De website boekholt.be zal in de loop van dit jaar verdwijnen en volledig worden vervangen door elsto.eu. Als Europees en internationaal georiënteerd bedrijf levert Elsto ook buiten de Benelux en is er een nauwe samenwerking met dealers en bedrijven in Oost-Europa en Azië. Als familiebedrijf is Elsto gericht op continuïteit en langdurige relaties met klanten, leveranciers en medewerkers.

SHARING EXPERIENCE, CREATING SOLUTIONS

Media

Gallery

Scroll naar top