ROMEX BV

Over ons

Al sinds 1969 is ROMEX B.V. gerenommeerd leverancier aan de hightech industrie.
ROMEX is gespecialiseerd in de levering van meer dan 8.000 kwalitatief hoogwaardige producten die gebruikt worden bij de assemblage, productie, installatie, reparatie en het testen van elektronica producten en componenten.

ROMEX levert artikelen van gerenommeerde internationale fabrikanten en zoekt daarbij altijd naar de best mogelijke producten en systemen van het allerhoogste kwaliteitsniveau.

Het assortiment bestaat o.a. uit producten en gereedschappen die worden gebruikt om statische ontlading aan zeer gevoelige micro-elektronica te voorkomen. In vaktermen noemen wij dit fenomeen ESD “Electro Static Discharge”. Daarnaast levert Romex de bekende hoogwaardige soldeerbouten en soldeersystemen van Weller, de Mercedes onder de soldeerstations.
Om na productie de printplaten en elektronica systemen te controleren op hun correcte werking biedt Romex zowel de hardware als de software voor complete in-circuit en/of functionele testoplossingen.
Complexe micro-elektronica moet steeds vaker volledig stof en statisch vrij kunnen worden geproduceerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan de assemblage van de machines van ASML. ROMEX levert complete “Cleanrooms” en alles voor in de Cleanroom, om veilig en stofvrij produceren en assembleren mogelijk te maken.

Met dit ONE STOP SHOPPING model, concurrerende prijzen, snelle levering, technische ondersteuning en een uitstekende reputatie, voldoet Romex aan alle behoeften en hoge eisen die klanten anno 2020 in de elektronica industrie stellen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top