Nijkerk

Over ons

Nijkerk Computer Solutions is systeemintegrator van industriële computertechnologie. Van consulting en design tot testing, productie en onderhoud. We specialiseren ons in mission critical applicaties en hardware-oplossingen op maat.

Nijkerk Electronics is opgericht in Amsterdam in 1959 als distributeur van elektronische componenten met vestigingen Nederland en België. Als een van de laatste zelfstandige bedrijven in zijn soort is Nijkerk Electronics erin geslaagd om zichzelf te ontwikkelen als een van de belangrijkste leveranciers van passieve (vermogens) componenten en display oplossingen.

Gemarkeerd product

Products

GPC-1000-1

Vecow’s Dual GPU AI, Computing Workstation GPC-1000

Aangedreven door de 9de generatie Intel® Xeon®/Core™ i7/i5/i3 processor (Coffee Lake Refresh), Intel® C246 chipset, advanced CUDA® cores Dual NVIDIA® Tesla®/Quadro®/GeForce® of AMD Radeon™ graphics engine. Vecow’s GPC-1000 levert werkstation bestendige prestaties en dit ondersteunt door 9V-55V power aansluiting. Ook heeft deze 1500W power budget ondersteunend voor de max dual 750W NVIDIA/AMD graphics kaart. GPC-1000

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top