Metafas BV

Over ons

Metafas ontwikkelt en produceert front- en bedieningspanelen (user interfacing) en printed electronics in het Brabantse Asten. Daarvoor combineren we innovatieve productiemethodes met specialistische technieken en professionele kennis. Zo heeft Metafas DTP, Computer to Screen voor zeefbelichting in eigen huis. Daarnaast combineren we de zeefdrukkerij (grafische werkplaats) met onze mechanische bedrijfsruimte. Hierdoor kunnen we snel en alert reageren op veranderingen in het ontwerp- en productieproces. Tevens hanteert Metafas korte levertijden, ook bij lage volumes. Zo ondersteunen wij u vanaf het eerste ontwerp tot en met de productie van uw maatwerkproduct.
Wij focussen ons op kleine en middelgrote series. Als professionele sparringpartner vertaalt Metafas uw vraag bovendien concreet naar een digitale technische tekening. Deze dient als basis voor het productieproces van uw eindproduct. Metafas werkt volgens het door TÜV Nederland gecertificeerde ISO 9001-2015 kwaliteitssysteem. Wij staan voor klantgericht maatwerk met als uitgangspunten snelheid, flexibiliteit én kwaliteit. Gewoon smart thinking in electronic printing.

Elektronica in printplaten en LED-strips kunnen gevoelig zijn voor invloeden van buitenaf. Daarom wordt deze vaak deels of volledig beschermd door een kunststof behuizing. MetaSeal omkleedt uw kwetsbare elektronica met speciale gietharsen. Door embedding, potting, sealing en ingieten zorgen we voor een optimale werking van uw product.

Voor een perfect resultaat heeft MetaSeal het hele productietraject in eigen huis: het engineeren en frezen van de patrijs, de vervaardiging van een siliconen gietmal (matrijs) en het afvullen met giethars via specialistische apparatuur tot een mooi eindproduct. Hierdoor zijn de opstartkosten laag en de doorlooptijden relatief kort, ongeacht de oplage. Uiteraard houden we rekening met het materiaal. Zo werken we met hoogwaardige gietharsen van verschillende soorten polyurethaan en epoxy waardoor het materiaal zich altijd strak hecht aan andere middelen zoals metaal en kunststof. MetaSeal: Embedding to impress!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top