Lichtwerk

Over ons

Vanuit een “Go Digital, Stay Human”-filosofie ondersteunt Lichtwerk de maakindustrie en maatwerkbedrijven bij de implementatie van slimme assistieve productietechnologie.

Voor onze Augmented Reality-oplossingen maken we gebruik van Light Guide Systems, waarbij we projectietechnologie combineren met 3D-camera’s en sensoren om werkinstructies interactief aan werknemers te presenteren. De technologie van Light Guide Systems wordt wereldwijd gebruikt, zowel in het normaal economisch circuit als in de sociale economie.

Als integrator van Light Guide Systems zorgen we voor advies, infrastructuur en opleiding. Onze innovatieve aanpak en oplossingen zijn toepasbaar in alle sectoren en reguliere bedrijven, als permanente ondersteuning of als training.

De oplossingen van Lichtwerk en Light Guide Systems leiden tot een betere inzetbaarheid van medewerkers, een hogere productkwaliteit en meer flexibiliteit en schaalbaarheid. Niet-getrainde operatoren kunnen sneller nieuwe taken aanleren en bedrijven kunnen de kwaliteit 100% borgen, ook voor complexe assemblageopdrachten. Onze oplossingen helpen productiebedrijven digitaal en technologisch te transformeren om zo de sprong naar Industrie 4.0 te maken en competitief te blijven.

Maatwerkbedrijven kunnen via de oplossingen van Lichtwerk en Light Guide Systems flexibeler inspelen op steeds complexere vragen van klanten en blijvend hoge kwaliteit bieden. Werkinstructies worden stap voor stap op de werkpost geprojecteerd aan de hand van iconen, foto’s, filmpjes, geluiden, pick-to-light methodieken … Alles gebeurt in interactie met de operator. Het systeem signaleert eventuele fouten, zodat de kwaliteit bij elke stap 100% geborgd is.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top