HEIDENHAIN

Over ons

DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH ontwikkelt en produceert lengte- en hoekmeetsystemen, impulsgevers, digitale uitlezingen en numerieke besturingen voor veeleisende positioneeropdrachten. HEIDENHAIN-producten worden vooral ingezet in zeer nauwkeurige gereedschapsmachines maar ook in opstellingen voor de productie en verdere verwerking van elektronische componenten en halfgeleiders.

Met onze uitgebreide Knowhow in de ontwikkeling en productie van meetsystemen en besturingen creëren we een belangrijke basis voor de automatisering van installaties en productiemachines van morgen.

Met de grootste portefolio van direct drive motoren beschikbaar op de markt biedt ETEL oplossingen van high-end motion systems met nanometer nauwkeurigheid, tot industriële applicaties die hoge krachten/koppels vereisen. ETEL bewijst telkens opnieuw haar enorme innovatiekracht en leiderschap in componenten en systemen gebaseerd op direct drive technologie. Ons doel is om de marktnoden te anticiperen en hiervoor succesvolle en innovatieve concepten te ontwikkelen. ETEL’s benadering focust op leading edge en disruptieve technologie; waarvan het succes pas echt op lange termijn kan gemeten worden. Deze filosofie zorgt ervoor dat zowel ETEL als haar klanten zowel nu als in de toekomst succesvol kan zijn.

Leine Linde is toonaangevende fabrikant van robuuste meetsytemen, sensoren en systeemelektronica voor industriële toepassinge. De producten zijn hoofdzakelijk gebruikt voor positie- en snelheidsmetingen en zijn gekend voor hun robuustheid, prestaties en betrouwbaarheid. Leine Linde meetsystemen zijn vaak de voor de hand liggende keuze wanneer het gaat over heavy-duty toepassingen in ruwe omstandigheden.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top