2 Connect B.V.

2 Connect B.V.

Over ons

2Connect voor alle interconnectie-verbindingen op maat
Wat ooit begon als een distributeur van speciaalkabels, groeide uit tot wereldwijde A-tot-Z-producent van verbindingsoplossingen. We ontwerpen, ontwikkelen en produceren voor OEM- en ODM-klanten. Van speciaalkabels, aangespoten en klantspecifieke connectoren tot electronic packaging en interconnectiemodules.

Oplossingen voor complexe vraagstukken
Dat geen uitdaging te groot is voor ons, bewees zich al in onze vroegere jaren. Vanaf de oprichting in 2000 groeide de vraag naar speciaalkabels en klantspecifieke connectoren die toegepast worden in vele markten. Wij vonden het antwoord: efficiënte, innovatieve en duurzame oplossingen. Zo werd dit onze specialiteit.

Team van engineers
Onze engineers nemen de tijd om jouw behoeftes volledig te begrijpen en vervolgens een ontwerp te creëren dat aansluit op alle wensen. Dankzij ons 2Connect TechCenter in NL beschikken wij over fast lane trajecten en zijn de lijnen met onze engineers kort.

Nieuws

Vacatures

Application Engineer

Je bent verantwoordelijk om aanvragen van klanten technisch te beoordelen op toe te passen materialen, maakbaarheid en lever je de input voor de benodigde calculaties.

https://www.2-connect.com/nl/over-2connect/werken-bij-2connect/application-engineer/

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top